Friday, June 15, 2012

EURO 2012

Moshi Moshi

Bila masuk musim euro maka bertukarlah rutin harian dimana aku akan tido seawal 9 pm dan akan put on alarm at 2.45 am.

Aku kira di dalam kolongan gadis pelik yang meminati football. Sue me!

Dan dekat JB aku macam seronok sorang-sorang sebab aku sajalah yang bersusah payah buka mata awal pagi dan layan bola. Akak housemate for sure tak bangun. Kak Zila cakap nak layan game bila dekat nak final. Cess! Tak de feel la akak oit.

Game pertama aku berkesempatan tengok is Netherland vs Denmark dimana aku tengok dengan Syahir. Game kedua tengok dengan Semah iaitu Spain vs Italy. Dan esok pun tengok dengan Semah, England vs France. Cess! Semangat Semah masa Nasri scored.

Dua hari ni aku memang layan sorang2 sambil hirup teh o dan cicah dengan biskut Hap Seng. Sesungguhnya aku masih mengenal keenakan bsikut hap seng dikala lapar. Heaven dan sedap kot.

Sekarang kalau masuk office, soalan pertama kuar dari mulut draftman" U ada tengok tak game tadi?" And aku hanya jawab sure.

Dan pagi ni aku senyum gembira sebab semalam Spain menag 4-0 over republic of ireland. Semalam  jenuh aku kene bahan sebab Netherland kalah. *boo*

Oklah ciao, wa mau sambung keje.

/bye

No comments: