Thursday, July 19, 2012

Site Visit Medini Iskandar,Johor

*wee*

Aku kepenatan setelah sekian lama tak turun untuk inspection. Exhausted yang amat sangat.

Anyway, inspection hari ni dengan Gas Malaysia representative, En.Rosli from Gas Malaysia KL and En Hisham & Razif from Gas Malaysia Johor untuk LPG system bagi Nusajaya Lifestyle Mall & Residences, Medini Iskandar, Johor (in front of Legoland Malaysia).

The inspection was okay. Ada lah suggestion yang perlu difowardkan kepada consultant. Sebab kan consultant tak nak dengar kitaorang punya advice plus siap nak sue kitaorang, kitaorang leave the proposal to Gas Malaysia.


Habes safety shoes and seluar hari ni. First time aku rasa aku pergi site and balik dalam keadaan belemoih teramat.
/XD

Anyway, yang best site visit kali ni sebab aku dapat tengok Legoland Malaysia in the making. Tak tahu la diorang cakap nak open for public this coming September tapi bila tengok tadi doubt plak ha sempat ke tak. But landmark Legoland dah siap la.


Ni je gambar aku dapat snap sebab aku leh pergi sampai sini je. hehehehe
Tapi bangga kot sebab dh sampai sini, sure jeles adik aku ha..bederet aku tag nama die kat pics.

Boss siap nak belikan tiket untuk Gas Malaysia punye orang. Cess unfair gila. Beli la untuk staff sama. I think UEM Land @ Nusajaya should giveaway free ticket for all the contractor yang bekerja keras untuk menyiapkan projek ni.

Oklah gua dah pening gila. Mau rehat.

/bye

No comments: