Thursday, October 24, 2013

Hi All.

It's been a while. Sedang aku serabut dengan bermacam-macam bende dalam kepala otak, well masuk tinjau blog sendiri.

Sedih sungguh tengok tarikh the last entry was posted. Tapi bila scroll tengok kawan kawan listed blog dekat sebelah " Semua Orang Busy Dengan Life Sendiri".

Well, memang. Dulu selalu dengar orang cakap, once you dah kerja, your blog end up with no updated. Yes! Its true.

Sebab aku tak dapat cari masa senggang nak updates blog. Minat nak blogging tu dah hilang.

Sorry ye C.E.R.I.T.E.R.I.A. Even aku ada banyak story boleh share, but nak mencari masa tu memang la payah. Plus, I don't own any laptop. (Yang tengah guna sekarang is company punya okayh)

Okaylah, I guess that's all for this time. Rasa nak membebel.

/bye bye

Tuesday, July 2, 2013

G.E.M.U.K

GEMUK

Perkataan yang boleh menyebabkan hati terluka, menangis dan juga dijadikan gurauan.
Yeah! Sumpah aku tak pernah kisah orang cakap aku gemuk cause I know who I am.

But last week, he had reach my limit. Tak pernah aku dapat boyfriend yang selamba dek drop girlfriend sendiri depan kawan-kawan dia. Perasaan aku?

Rasa nak ambil air nescaffe ais depan aku and simbah muka RB. Sebab aku rasa dah overdose sangat ha bergurau. Ingat aku hati kering ke?

Tapi aku tahan...sampai la drop him. Aku tak cakap pape just say thank you and berambus aku dari situ.

but who knows kan, lepas je selekoh rumah dia, air mata turun berambu rambu. Teresak esak aku menangis. Feels like to stop the car and cry at the roadside.

Sebab aku feel loser sangat. Gemuk sangat ke aku? And I dont know what came to my mind, aku text Syahir.

Yeah. aku rasa double looser cause the one yang aku fikir masa tu is my ex skandal. *boo*

Stop!

Anyway, I do happy with my life now. Sapa suka gemuk weyh but tak semua dalam dunia ni cantik kalau badan macam lidi.

Biarlah orang gemuk merasa bahagia jugak. I know gemuk is not good for health. Boleh lead to obesiti.

But no one in this world mintak nak jadi gemuk kan?

And aku dah warning RB, kalau nak drop aku, just biar aku dengan dia je. no more drop aku depan kawan-kawan die.

I may look tough but yet I'm still a lady.

Good day people.

Thursday, May 16, 2013

One More Step

Haloo!!

First thing is im not in the mood for working and want to kill my time till 5:30PM. Even actually aku dah pon boleh keluar dari office ni.

Anyway...One More Step huh??

Alhamdulillah, thank to Allah, siapa sangka kan, somebody yang aku suka skodeng since aku working di LW ni turn up to be my boyfriend. LOL.

Sorry kalau korang rasa muak tengok kisah lovey dovey aku. Facebook, Twitter and Instagram. Sebab aku bahagia. Bahagia sebab Kajam hadir di saat aku betul2 hilang arah. Aku stress and depressed.

Sangat kasihan dengan diri sendiri. Cause once i fall in love, it sure be a hard ones. Bila diri rasa sangat tak dihargai oleh Syahir Jamian, aku dah mula give up. Walaupun rasa hell yang amat sangat. Setiap kali solat, aku doa, if he's the one for me that I'll be greatful to Allah but if he's not the one for me, please take him away from me.

Penat sangat when everythings need to start with me. Aku tak harap more what he can give but some appreciation. And to Awak, kalau satu hari nanti ada mana-mana gadis yang jatuh cinta dengan awak, please awak, jangan buat yang sama pada dia. Saya doakan yang terbaik untuk awak. Dunia dan akhirat.

To Kajam a.k.a RB,

Terima kasih sebab kau sentiasa dengan aku. Apart from family and kawan2 rapat. Terima kasih sebab bear with everything yang aku cakap, aku bebel.

And thanks for loving me so much.. And thanks for praying that this relationship will end with marriage.

Thank you Kajam. Will love you as much as you love me.

p/s : nanti2 la aku sebarkan gambar dia. lets be a secret =D

Wednesday, April 17, 2013

Hey you

hello!
Moshi Moshi.
First time of this year singgah blog ni.
Sesunggunya memang busy tahap super saiya dengan working life and personal life.
Tak dapat mencari masa untuk update blog.
And rasa menyesal sebab aku dah delete the old post dalam blog ni.

haila.

anyway, if i have time and courage, i will continue blogging. otherwise, i am sorry

take care everyone =D