Tuesday, July 2, 2013

G.E.M.U.K

GEMUK

Perkataan yang boleh menyebabkan hati terluka, menangis dan juga dijadikan gurauan.
Yeah! Sumpah aku tak pernah kisah orang cakap aku gemuk cause I know who I am.

But last week, he had reach my limit. Tak pernah aku dapat boyfriend yang selamba dek drop girlfriend sendiri depan kawan-kawan dia. Perasaan aku?

Rasa nak ambil air nescaffe ais depan aku and simbah muka RB. Sebab aku rasa dah overdose sangat ha bergurau. Ingat aku hati kering ke?

Tapi aku tahan...sampai la drop him. Aku tak cakap pape just say thank you and berambus aku dari situ.

but who knows kan, lepas je selekoh rumah dia, air mata turun berambu rambu. Teresak esak aku menangis. Feels like to stop the car and cry at the roadside.

Sebab aku feel loser sangat. Gemuk sangat ke aku? And I dont know what came to my mind, aku text Syahir.

Yeah. aku rasa double looser cause the one yang aku fikir masa tu is my ex skandal. *boo*

Stop!

Anyway, I do happy with my life now. Sapa suka gemuk weyh but tak semua dalam dunia ni cantik kalau badan macam lidi.

Biarlah orang gemuk merasa bahagia jugak. I know gemuk is not good for health. Boleh lead to obesiti.

But no one in this world mintak nak jadi gemuk kan?

And aku dah warning RB, kalau nak drop aku, just biar aku dengan dia je. no more drop aku depan kawan-kawan die.

I may look tough but yet I'm still a lady.

Good day people.

1 comment:

Anonymous said...

Aku alami perkara yg sama. MA gurau tentang aku gemuk smpai lah dpn mak aku pun dia gurau ttg perkara tu tp aku anggap hina dn ejek. Konon dia kata dulu semua ttg aku, dia dh tau .aku xperlu bgtau dia. Dia boleh baca aku. Mati mati aku percaya. Hati aku tertutup terus buat laki masa skrg . Lg lg sblum dia , aku pernah clash dgn ex sbb dia just anggap relation kitorg utk fun. 4 tahun relation tu. So skrg aku bru sedar yg hati aku masih ttutup buat insan namanya laki (bunyi poyo ya amat haha) .walau aku yakin ramai lagi laki luar sana yg baik budiman.