Friday, November 23, 2012

Hello Kitty Gila Sales Coming Soon!

A Super Good News to all Hello Kitty Fans!!
I believe a lot of you girls and guys searching around
where to grab for Hello Kitty items in Malaysia for a really
long time…
And today…
Finally… Hello Kitty Malaysia is here..!
They are having pre-launch right now and as a special
pre-launch offer, you can have free Cute 3D Hello Kitty
Model at zero cost. If you don’t believe me check it out
for yourself here, while it’s still available:
==> http://www.hellokittymalaysia.com
This special pre-launch offer is valid only till the launch day,
after which it may be taken off completely. Stop reading this now,
and go to the Hello Kitty Malaysia website and claim all the
bonuses now:
==> http://www.hellokittymalaysia.com
If you’re reading this blog post too late, then you may have missed it.
Don’t leave a comment to complain because there’s nothing I can do.
I DID tell you it’s a limited offer :)

Claim This Bonus

Thursday, November 1, 2012

Tuesday, October 2, 2012

IT

Hey there!
IT.. Its been a while since i listened to IT
And tonight i was played it again.

IT my ipod. Never failes to kept me calm. Whenever i felt such a loneranger, IT never failed to entertain me.

From savange garden--->girls generation.
Sue me! Im a universal person. I can listen to any music as long as its rhyme nice to me.
And im not the one who love the song because of the lyrics. Whos care anyway. Im not the judge in Juara Lagu!

Six month or less, i never update these ipod. Poor IT. Sorry!
I thought i never touched you back but..haha im sound pathetic! Am i?

Forgive me IT cause i've been ignored you. I will take good care after this.

Thanks for being here and never failed to light up my day and night.

/bye

Published with Blogger-droid v2.0.9

Friday, September 21, 2012

Ding Dong

Ding Dong!

Somebody has turn on my memory lane switch. Crap!
I dont know!
Cause everybody have their own past. Live the present and deserve the future.
So do I.

Just..naaaaa!
I missed the old stuff..missed that old feeling.
Haila!

Thanks to her anyway. but we do have our own choice. Just ensure you pick the right path.
As for me, Alhamdulillah I'm glad i'm not into it.

Ohmygadd. Its been so long i never write in English here!

/bye

Thursday, September 20, 2012

Antidote

My antidote to my pressure and stress at work for today.
Thanks for the text =D

Published with Blogger-droid v2.0.9

Wednesday, September 19, 2012

Wedding SKP : Amin & Shifa


 
hey!
 
 
From left: Aini (single), Nisa (engaged), Me (single), Dila (single) & Fatin (married)
 
First thing yang aku fikir bila tengok gambar ni is " We've grow up"
 
 
Anyway, congratulations to the pengantin.
 
More wedding to come in December 2012. Please be ready guys!
 
/bye


Friday, September 7, 2012

Nota Hari Ini

Last night conversation was...erm...what should i call it.
Well..there's a regret in your words
But i think thats should be okay cause there's a time i should back away
Anyway, we'll see cause both of us are having our good time rite now.

P/s: sape nak blanja aku tgk ted?? Pleasee

Published with Blogger-droid v2.0.9

Monday, July 23, 2012

Thursday, July 19, 2012

Site Visit Medini Iskandar,Johor

*wee*

Aku kepenatan setelah sekian lama tak turun untuk inspection. Exhausted yang amat sangat.

Anyway, inspection hari ni dengan Gas Malaysia representative, En.Rosli from Gas Malaysia KL and En Hisham & Razif from Gas Malaysia Johor untuk LPG system bagi Nusajaya Lifestyle Mall & Residences, Medini Iskandar, Johor (in front of Legoland Malaysia).

The inspection was okay. Ada lah suggestion yang perlu difowardkan kepada consultant. Sebab kan consultant tak nak dengar kitaorang punya advice plus siap nak sue kitaorang, kitaorang leave the proposal to Gas Malaysia.


Habes safety shoes and seluar hari ni. First time aku rasa aku pergi site and balik dalam keadaan belemoih teramat.
/XD

Anyway, yang best site visit kali ni sebab aku dapat tengok Legoland Malaysia in the making. Tak tahu la diorang cakap nak open for public this coming September tapi bila tengok tadi doubt plak ha sempat ke tak. But landmark Legoland dah siap la.


Ni je gambar aku dapat snap sebab aku leh pergi sampai sini je. hehehehe
Tapi bangga kot sebab dh sampai sini, sure jeles adik aku ha..bederet aku tag nama die kat pics.

Boss siap nak belikan tiket untuk Gas Malaysia punye orang. Cess unfair gila. Beli la untuk staff sama. I think UEM Land @ Nusajaya should giveaway free ticket for all the contractor yang bekerja keras untuk menyiapkan projek ni.

Oklah gua dah pening gila. Mau rehat.

/bye

Monday, July 16, 2012

Dear Mr Future

Moshi Moshi




Dear Mr Future By Wani Ardy

Hello, what’s your name?
Have I seen you before? Have you ever heard me sing?
I don’t make the best lullaby
But every song I write is my journey to you
You’re out there breathing the same air
I can feel you near
Should I wait? Should I find?
I don’t wanna be late
I don’t wanna be
I don’t wanna be late
I don’t wanna be
Tell me how many songs do I need to write to get to you?
Tell me how many songs do I need to write to get to you?
Are you here in the crowd?
Would you stand out and show yourself up?
‘Cause I’ve been talking to that someone in the future
If I could I would just squeeze into the drawer
And spare us this series of nonsense
Are you here in the crowd?
Would you stand out and show yourself up?
Let’s save our bloody precious time
And put an end to soulmate-searching drama
We’ve prolly brushed against each other
We’re just too frickin’ stupid to even bother
Hey it’s not like we’re getting any younger
And let’s not forget all those standard procedure
That might take up another few more years
Oh I am tired of talking to someone in the future
If I could I would just squeeze into the drawer
And spare us this series of heartbreaking nonsense
This series of heartbreaking nonsense
This series of heartbreaking nonsense
Hello, what’s your name?
________________________
p/s: aku pun tak tahu nape aku nak post pasal lagu ni=p

/bye

Friday, July 13, 2012

Wednesday, July 11, 2012

Never Give Up


Morning

Never give up! in whatever you are doing and going to achieve.
Alhamdulillah rezeki banyak dapat offer untuk job interview. Bukan sebab dah jemu dengan LW but i guess it's time to move on and build up my career to the next level. *boo*

Anyway, last month dapat interview dengan one company yang involve in cathodic protection for oil and gas industry. First impression, aku tak ingat bila aku apply maybe some random acts when aku tensen melampau dengan keje sekarang.

Sebab bila aku stress dengan kerja sekarang, aku akan ushar-ushar Jobstreet. Thanks Jobstreet cause you give an opportunity to seek for another job in instant period and just by click apply button. *whoaa*

The company was in Bandar Mohagani, Klang and first interview ditemani Inche Syahir yang sungguh rajen monteng keje. And the interview session was super duper relax with the MD. Aku aci selamba cakap bahasa melayu dirojakkan dengan english. *konon nak tunjuk budak kay el*

I don't know why but it seem MD tu macam seronok je dengar kisah hidup aku yang aku rasa normal. Aku plak rasa macam dah buat pop corn. Mesra alam semacam. Padahal sebelum interview cuaknye hanya aku yang tahu sampai di bebel Syahir. *boo*

To be truth, I was not putting any hope for this job cause other applicants are much more experience people tambah2 dengan mamat datang selepas aku tuh. *horror*

Second job interview : SLB field service engineer.

ngeh ngeh ngeh ! Ini lagi satu yang memang rasa macam durian runtuh. sebab dapat offer for interview. Last year aku terpaksa tolak due to several reasons and this time no pikir-pikir aku just agreed. Screening session with Iskandar was also selamber badak. Aku sungguh ingat soalan ini:-

" Do u remember whose person was interviewing u that time?"

My answer, " Shit! Why should I remember their names?"

/XD

But the SLB session I don't know cause other candidates are super duper WOW. Kalau ada rezeki ade lah ye.

Second Stage Interview - Corrosion Engineer Position

A phone call from Miss Tilla really mengejutkan. I was shortlisted for second stage. Sukeeee! Kembali berbunga-bunga harapan!

Tapi bila attend second stage interview tu, dah bukan second stage dah namanya..sampai ade 3 stage dah ha.

Aku ingat second stage ni one on one interview la tapi mane tau dah macam jawab exam namanya.

First session : Jawab 20 objectives exam on corrosion inspection, cathodic protection and coating.

Sangat technical punya soalan even ade gak la general question macam, "define current?"

MD cakap 5 orang lepas 50% marks but ade sorang la tak lepas 70%...haha aku rasa macam aku..sebab aku study semua topic just based on general knowledge. Adoyai


Second session : Jawab 2 soalan essay sahaja out of 7 question

Soalan ni lucky la sebab general knowledge and experiences. So aku pick soalan yang aku rasa aku boleh bebel panjang.

1. How u motivate urself to complete unpleasant assignment?
2. Describe one of the most challenging job u have faced and explain how you solve it

ohmaii..mamat sebelah siap 3 keping kertas. aku cukup2 je dua keping die kasi.

Lepas second session, ingatkan dah habes, semangat aku amek henpon msg syahir cakap HABESS...

cess MD tambah pulak ha satu lagi session. interview dengan dia padahal masa first interview die dah buat. Adoyai.

And kali ni pun dia macam nak letak aku kat post project engineer lagi. tak kesah la MD asalkan u pay me high. *buweek*

Conclusion is, never give up in your life. Learn from experiences and mistakes. So do I. Lots of mistake in the past but alhamdulilah experiences taught me a lot.

/bye


Monday, July 2, 2012

VIVA ESPANA - EURO 2012

(Photo credit to google)

Yeszaa!! As expected.

Eventough I was hope that Spain will go to final with Germany but.. naaa
it's okay what.

Walaupun terpaksa mengorbankan masa tido selama Euro 2012 semata-mata nak tengok game Spain, it's worth okay!

btw, for those yang rasa aku suka Spain because they won the world cup championship 2010, they are soo wrong.
Cause i've been supporting them since I was so deeply madly in love with Raul Gonzalez which is in the year of 2004.
/XD

First match :

Spain vs Italy ~ 1-1

Even tough Italian made a first goal but Fabregas made the game to be tide. Awesome!

Spain vs Republic of Ireland ~ 4-0

Game ni aku ingat Torres ade rembat dua bijik! hahaha

Spain vs Croatia ~ 1-0

Ni plak Iniesta yang score which I can hardly remember. Maybe sebab aku tak tengok

*wee*

Spain vs France ~ 2-0

Ni lawan dengan team cap ayam. sungguh cuak sebenarnya sebab France pun kuat kot. Ada Samir Nasri plak tu..

but Alonso lead Spain to win!!

Spain vs Portugal

Game ni aku miss sebab tak de kat tv3.. sedih gila kot. and masa tu jugak aku kat KL sebab ade interview. tak best gila!!

Score 4 - 2

And final game,

Spain vs Italy ~ 4-0

Silva, Alba, Torres & Mata

WOW. Aku ingat 2 - 0 sampai the end of the wisel.

Sedih sebab kalau boleh nak sangat Fabregas score jugak. hehehe

Anyway, Euro dah habes. no more stay up.

See ya again Spain in 2 years. World Cup!!

/bye






Friday, June 29, 2012

skpian coursemate

Hey
Anyway, the moment i was create this entry, i'm missing them so much.
Apatah lagi i'm keep repeating the N.T.A.H.H.A.P.E.H.A.P.E video.
Alangkah best kalau dapat undurkan masa. Nak rasa lagi the precious, lovely, exciting, remarkable moments we did share together.

Btw, friendship never last. It's have been 2 years since we've graduated. Cepatkan. We even didn't notice we have been friends alnnost 6 years. Wow.

Anyway, gurls, no doubt i'm missing u guys damn much. Look foward for nisa bachelor party.
/bye

Published with Blogger-droid v2.0.6

Monday, June 25, 2012

move on!

It'sad when someobody whom seems very close to u want  to move on in his career.

Ohmaii. I love working with my superior aka my mentor.

And never thought he will resigned exactly after a year i'm here.

A month huh?

Lots to learn from him.

Not in the mood today.


Anyway, this thurs, another interview slot. Wish me luck.

Want to prove myself that i'm no different with others.

/bye


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, June 15, 2012

EURO 2012

Moshi Moshi

Bila masuk musim euro maka bertukarlah rutin harian dimana aku akan tido seawal 9 pm dan akan put on alarm at 2.45 am.

Aku kira di dalam kolongan gadis pelik yang meminati football. Sue me!

Dan dekat JB aku macam seronok sorang-sorang sebab aku sajalah yang bersusah payah buka mata awal pagi dan layan bola. Akak housemate for sure tak bangun. Kak Zila cakap nak layan game bila dekat nak final. Cess! Tak de feel la akak oit.

Game pertama aku berkesempatan tengok is Netherland vs Denmark dimana aku tengok dengan Syahir. Game kedua tengok dengan Semah iaitu Spain vs Italy. Dan esok pun tengok dengan Semah, England vs France. Cess! Semangat Semah masa Nasri scored.

Dua hari ni aku memang layan sorang2 sambil hirup teh o dan cicah dengan biskut Hap Seng. Sesungguhnya aku masih mengenal keenakan bsikut hap seng dikala lapar. Heaven dan sedap kot.

Sekarang kalau masuk office, soalan pertama kuar dari mulut draftman" U ada tengok tak game tadi?" And aku hanya jawab sure.

Dan pagi ni aku senyum gembira sebab semalam Spain menag 4-0 over republic of ireland. Semalam  jenuh aku kene bahan sebab Netherland kalah. *boo*

Oklah ciao, wa mau sambung keje.

/bye

Thursday, June 14, 2012

" ich liebe dich"

I think i'm in loveee


Ohmaii!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, May 13, 2012

Appearance

Appearance.. Penampilan.

Zaman sekarang memang macam-macam penampilan ada. Kau pilih kau suka mana?

Nerd, skema, ladylike, boyish.. You just name it.

Kalau dulu aku pergi CS aku aci gelak kalau nampak satu geng pegang payung. Kalau hari hujan normal, tapi hari cerah dan yang pegang payung pulak budak-budak lelaki berseluar skinny, bercelak tebal.. Wohoo.


Kali ni buka nak marah or protes kepada sesiapa yang kurang berkenan dengan appearance aku. Just nak menyuarakan apa aku rasa bila ada orang judge 'style' aku.


Aku admit appearance aku tak sama dengan gadis-gadis cun melecun, cantik, hot, gorgeous or so whateva!

Aku lebih senang dengan tshirt, jeans dan selipar * nasib bukan selipar jepun*.

Tapi tak bermaksud aku 'noob' dalam fashion. Aku baca Cleo setiap bulan okey?


Bukan tak minat nak pakai baju bunga flora, skirt, blouse semua bagai. Even aku ada je baju bunga-bunga dalam almari tu...tapi..aku tak de confidence nak pakai.

Aku belek jugak baju bunga-bunga,dress comel2 dekat jusco tuh..tapi aku tak tahu nape aku x nak grab dan terus bayar.

Mungkin sebab UTAMA aku tak tahu bila masa aku nak pakai baju tu sebab aku pun tak la keluar hang out sangat.


Aku lebih selesa dengan 'style aku' So, aku rasa agak bengang bila ada 'mamat' ni tak habes-habes complain pasal aku.

Bro, kalau kau tak suka aku pakai macam ni, tak perlu nak baik-baik dengan aku or cuba nak rapat dengan aku. Sebab belum apa-apa kau dah tak suka appearance aku..


Kau suka orang pakai baju2 ladylike, comel, ayu, lembut.. Itu hak kau.. So, respect style aku.


Aku rasa comel je kot macam ni. Even aku tau kalau aku girly lebih sket sure makin comel *gagagaga*

Ce tengok Park Shin Hye dalam He's Beautiful tu. Comel kot.. Ada jugak suka dia.

Maybe sebab dia korean girl kot. Putih melepak dan slim.

Awek dalam drama 'Secret Garden' tu pun cun. Boyish jugak but still ada orang suka.


Aku bangga aku pelik sikit. Sebab aku rasa aku cool. *mih mih mih*


Even semalam pergi Cidb course, aku lah perempuan paling selamba dalam hall. Collar shirt, jeans and safety boots.

Kalau perempuan lain siap bermake up, blouse/baju kurung, slack/skirt and heels/sandal.. Wohoo.


Kau datang Cidb course ke Seminar Kecantikan. Tapi aku tak de la cakap menyampah tengok perempuan yang lagi cun dari aku tuh sebab appearance mereka dah memang macam tu.


Akhir kata, everybody had their own way of appearance. So do I. Please don't mess with my appearance.


Jangan terkejut kalau satu hari aku pakai blouse,skirt comel dengan heels sampai jadi Hot. =)


/bye


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, May 10, 2012

Hello..Hello...Hello

Salam

First all of Hi!!

Anyway, some of you may wonder where am I for these past few days or months??

Actually, I'm here. Watching everyone updates but updates none of me.

Sorry cause I have decided to delete all the previous posts of mine due to personal reason. and i hope you don't mind.

Guess that's all. Will find some times to revamp this blog.

Insyaallah.

/bye