Thursday, May 16, 2013

One More Step

Haloo!!

First thing is im not in the mood for working and want to kill my time till 5:30PM. Even actually aku dah pon boleh keluar dari office ni.

Anyway...One More Step huh??

Alhamdulillah, thank to Allah, siapa sangka kan, somebody yang aku suka skodeng since aku working di LW ni turn up to be my boyfriend. LOL.

Sorry kalau korang rasa muak tengok kisah lovey dovey aku. Facebook, Twitter and Instagram. Sebab aku bahagia. Bahagia sebab Kajam hadir di saat aku betul2 hilang arah. Aku stress and depressed.

Sangat kasihan dengan diri sendiri. Cause once i fall in love, it sure be a hard ones. Bila diri rasa sangat tak dihargai oleh Syahir Jamian, aku dah mula give up. Walaupun rasa hell yang amat sangat. Setiap kali solat, aku doa, if he's the one for me that I'll be greatful to Allah but if he's not the one for me, please take him away from me.

Penat sangat when everythings need to start with me. Aku tak harap more what he can give but some appreciation. And to Awak, kalau satu hari nanti ada mana-mana gadis yang jatuh cinta dengan awak, please awak, jangan buat yang sama pada dia. Saya doakan yang terbaik untuk awak. Dunia dan akhirat.

To Kajam a.k.a RB,

Terima kasih sebab kau sentiasa dengan aku. Apart from family and kawan2 rapat. Terima kasih sebab bear with everything yang aku cakap, aku bebel.

And thanks for loving me so much.. And thanks for praying that this relationship will end with marriage.

Thank you Kajam. Will love you as much as you love me.

p/s : nanti2 la aku sebarkan gambar dia. lets be a secret =D