Thursday, October 24, 2013

Hi All.

It's been a while. Sedang aku serabut dengan bermacam-macam bende dalam kepala otak, well masuk tinjau blog sendiri.

Sedih sungguh tengok tarikh the last entry was posted. Tapi bila scroll tengok kawan kawan listed blog dekat sebelah " Semua Orang Busy Dengan Life Sendiri".

Well, memang. Dulu selalu dengar orang cakap, once you dah kerja, your blog end up with no updated. Yes! Its true.

Sebab aku tak dapat cari masa senggang nak updates blog. Minat nak blogging tu dah hilang.

Sorry ye C.E.R.I.T.E.R.I.A. Even aku ada banyak story boleh share, but nak mencari masa tu memang la payah. Plus, I don't own any laptop. (Yang tengah guna sekarang is company punya okayh)

Okaylah, I guess that's all for this time. Rasa nak membebel.

/bye bye